perjantai 13. marraskuuta 2009

Tervetuloa

Julkaisen täällä lähinnä kuvalauta.fi-sivustolle luotua "alkuperäistä sisältöä", eli anonyymien itse tuottamaa taidetta.

Tiedättekö sen tunteen kun teette jonkin omasta mielestänne eeppisen kuvan, jonka vääntämiseen olette käyttäneet >9000 tuntia paintissa, ja kun laitatte sen Kuvalaudalle niin kaikki pitävät siitä mutta kukaan ei tiedä että se on juuri sinun tekemäsi?

Se syö miestä. Siksi päätin tehdä tämän blogin - saadakseni kunnian siitä syövästä jota olen Kuvalaudalle jo jonkin aikaa suoltanut.

Alunperin ajattelin julkaista vain omia tekeleitäni, mutta selailtuani /b/-kansiotani vastaan tuli sen verran hienoja tuotoksia muilta, että päätin laittaa tänne vähän sitä sun tätä. Pyrin mainitsemaan kunkin kuvan kohdalla että onko se minun vai jonkun muun anonyymin käsialaa.

Joitakin kuviani on innokkaasti lähetelty mm. Naurunappulaan, joten ei tarvitse röllääntyä siitä että ne löytyvät myös sieltä. Olisin hyvin kiitollinen jos ilmoittelisitte kun löydätte kuviani jostain muualta kuin täältä. Ei siksi, etten haluaisi niitä levitettävän, vaan siksi että haluan nähdä miten niitä kommentoidaan - eli lulzien vuoksi. Kuviani saa muuten levitellä ihan vapaasti.

Btw. sivuston urli on ehkä vähän harhaanjohtava, sillä tänne tulee muutakin kuin pelkkiä paint-tuotoksia. Yritin vain keksiä mahdollisimman simppelin urlin - as.blogspot.com oli varattu ja alkuperaista_sisaltoa.blogspot.com ei tuntunut hyvältä.

Kuvien katsomisesta sen verran, että niitä tulee klikata oikean koon saavuttamiseksi. Itsellänihän eivät tietotaitokiinnostukset riitä blogin laajentamiseen tarpeeksi leveäksi kaikille kuville.

Kaikenlaista palautetta saa pistää tulemaan osoitteeseen:

as.palaute@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti